Estades 2017

Un any més, les Estades de Pollença i Port de Pollença ja són aquí! Activitat consolidada i reconeguda per tothom, on els més petits i petites de la casa, gaudeixen d'un estiu actiu i divertit amb els seus companys/es, fent activitats molt diferents. 
El nom d'estades esportives ja convida a relacionar l'estiu amb l'activitat física, mitjançant la pràctica de molts esports diferents, des dels més tradicionals als més moderns i novedosos, alhora que es complementa amb el plaer de jugar amb jocs de tota mena. Però l'estiu és molt llarg, i hi ha temps per tot, i amb una metodología dinàmica i amb la diversió com objectiu principal, es treballaran tallers, realitzarem sessions de reforç escolars adaptat a cada grup d'edat, així com aprendrem anglès mentre ens ho passam bé. 

Com no podia ser d'altra manera, deixam pel final aquelles activitats més pròpies de la calor, i que diferencien en gran manera el període escolar del període d'Estades, les sortides, dins i fora poble, les quals sempre agraden perquè ens ajuden a descobrir nous racons o experiències del nostre entorn més proper, o fer activitats que no podríem disfrutar normalment a casa nostra, i com no, les activitats de piscina, platja i aigua, què són les imprescindibles en el dia a dia de les Estades i l'estiu.

 

thumb IMG 6216 1024